Agáta Prachařová se na Mikuláše rozčílila: Mám to v…!

Agáta Prachařová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. prosince 2019 10:50 | Aktualizováno: 7. prosince 2019 20:00

S dětmi si chtěla užít klidného Mikuláše, ale pořádně jí ujely nervy. Agáta Prachařová se na sociální síti rozčílila kvůli článkům o její nové známosti. Nakonec se alespoň udržela a nevypustila z úst žádné vulgarity. Moc k tomu ale nechybělo.

Agáta Prachařová poslední dobou děsí část fanoušků tím, jak moc je hubená. Když nedávno vtipkovala, že se cítí jako chlapák, jedna z fanynek jí dala za pravdu v tom, že už ženu opravdu nepřipomíná. „Zdravím vás a musím říci, že vám vaše hubenost vůbec nesluší, je to už příliš mužský styl, ženu už v tom nenaleznu,“ napsala jí Markéta.

Dospělou ženu nepřipomínala modelka a moderátorka ani na Mikuláše a sama to na sociální síti přiznala. „Dneska za holčičku,“ komentovala svůj outfit a nezapomněla připojit hashtag „jen růžová to může být“.

Vzápětí ale zvážněla a zareagovala na spekulace, že si na seznamce našla nového chlapce. „Nevěřte všemu, co se píše. Mám to v…“ vzkázala jasně všem fanouškům a šla si s dětmi užít návštěvu Mikuláše, anděla a čerta.

Co Agátu tak rozčílilo? Tento týden vyrazila autem na výlet a sama během jízdy zveřejnila na instagramu fotografii, na které byla vidět ruka neznámého muže v jejím klíně. „Neřeknu, kdo to je, chci si to co nejdýl nechat pro sebe,“ řekla k tomu serveru blesk.cz.

Témata: Agáta Hanychová