Dominika Gottová přiznala: Měla jsem TÁTU POSLECHNOUT!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. prosince 2019 10:20

Poté, co manžel Dominiky Gottové Timo propadl závislosti na prášcích a alkoholu, se proti němu Gott postavil! Přiznala to sama Dominika s tím, že dříve byly jejich vztahy v pořádku.

Dominika Blesku prozradila, že Timo dlouhá léta trpí bipolární poruchou a maniodepresemi. Jakmile však svůj boj přestal zvládat, pomalu se z něj prý stával jiný člověk.

"Trpěl bludy, podezíral mě ze spiknutí proti němu a říkal mi, že nepatřím do jeho rodiny," řekla Dominika v Blesku. Timo nakonec propadl závislosti na prášcích a alkoholu.

Dcera Kala Gotta přiznala, že otec jí před ním varoval a měla ho poslechnout. Hudebník totiž začal asi 14 dní nazpět vyhrožovat sebevraždou, což na facebooku dělá i v těchto dnech.

"Bojím se o jeho život, vím, co se děje na sociálních sítích. Přes to všechno, co natropil a udělal, mi je ho líto. Zbytek lásky po 19 letech manželství nejde jen tak hodit za hlavu. Mám smíšené pocity," svěřila se serveru.

"Budil mě uprostřed noci a urážel mě. Nikdy na mě však nevztáhl ruku," konstatovala už dříve Dominika, které se téměř nikdo nediví, že se rozhodlo pro radikální řešení manželské krize.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott