Dominika Gottová: Plní TENTO SLIB, který dala tátovi!

Karel Gott s dcerami 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. prosince 2019 9:55

Karel Gott se té slavné chvíle bohužel nedožil. Dominika Gottová, která se s tatínkem rozloučila během letní návštěvy na Bertramce, se natrvalo vrátila do Česka, kam přijela splnit slib, který mu dala. V čem přesně spočívá?

Dominika Gottová se v tomto týdnu po letech strávených ve Finsku vrátila do Česka a kromě manželské krize uváděla jako důvod to, že si to přál její otec Karel Gott (†80). „Plním slib, který jsem dala tátovi,“ potvrdila po návratu domů.

„Vždy chtěl, aby se vrátila ta stará Dominika, pozitivní, atraktivní, bez psychických problémů. Otec měl rád dobrý židovský humor a já jsem ho podědila po něm. Vždy jsme se spolu dobře zasmáli,“ parafrázuje slovenský server cas.sk její slova pro Blesk.

Nejstarší dcera legendárního zpěváka si z něj konečně bere příklad. Škoda jen, že se toho Mistr nedožil. „On byl vždy velmi pozitivní a chtěl, abych byla taková i já. Navzdory problémům, které mě potkaly, se snažím být stále pozitivní,“ tvrdí Dominika.

„Po návštěvě novinářů u mě v Helsinkách a po zhlédnutí fotek jsem si řekla, že se sebou musím něco udělat. Nechtěla jsem se ukazovat na veřejnosti, nedokázala jsem se na sebe podívat do zrcadla, měla jsem problémy s alkoholem a silnými tabletami, měli jsme finanční problémy, trvalo to velmi dlouho. Musela jsem s tím už něco udělat,“ dodala Gottová.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott