Petra Janů a NOVÝ OBJEV? Došla jí trpělivost!

Petra Janů 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. prosince 2019 8:49

Od smrti Michala Zelenky, manžela Petry Janů, uplynulo osm let. Zpěvačce ale po takové době už došla trpělivost a rozhodla se, že už nebude žít sama. A najde si nového přítele

"Konečně už o mně nebudou muset říkat a psát, že žiju sama," řekla pro Aha! s humorem zpěvačka, která už se podle deníku dokonce zná s jeho rodinou.

"Na jaře by se mi měl narodit v chovatelské stanici Maja. Dnes jsem se pozdravila s jeho rodinkou. Nešlo je moc udržet, byli jako pytel blech," dodala. 

Ano, jak správně tušíte, novým objevem a přítelem zpěvačky není muž, ale pes. Konkrétně maltézák. "Bylo to jednoduché. Už jsem tohle plemeno měla a je úžasné. Navíc nenáročné, bezproblémové a skladné. Může se mnou všude, a hlavně to bude i takový malý módní doplněk, protože bude bílý," raduje se zpěvačka.

Tvrdí, že ho bude s sebou brát na vystoupení a budu s ním na chalupě. Pejska si pořídila spolu s kamarádkou, a budou to dvojčata z jednoho vrhu. "Můj se bude jmenovat Bruno a její Max. Měli by se narodit v dubnu,“ dodala.

Témata: Petra Janů