Šafářová uštědřila Vondráčkové pořádnou RÁNU POD PÁS!

Lucie Šafářová 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. prosince 2019 20:29 | Aktualizováno: 9. prosince 2019 7:38

Bývalá tenistka Lucie Šafářová se netají tím, jak moc se těší na příchod miminka. Na sociální síti se vyzpovídala ze svých pocitů, byla by ale velká náhoda, kdyby si k tomu omylem vybrala den, kdy slaví prvorozený syn Lucie Vondráčkové Matyáš narozeniny!

Šafářová na Instagramu publikovala příspěvek, v němž se zpovídá ze svých citů. "Den po dni více obdivuji přírodu a to jakým zázrakem počíná a přináší nový život..těhotenství přináší pro ženu spoustu změn jak na těle, tak na duši, které jsou i nejsou příjemné.. nevolnosti, rostoucí tělo na všech “těch” partiích, otékání, dušnost, bezmoc si zavázat boty, pláč u filmu, který ani není tak dojemný, únava atd.. ale také pohled na ten malý špendlík, kterému za chvíli tluče srdíčko, pak má nožky ruce a najednou kope a tančí v mém břiše lambády, že se ani nestačím divit, kde bere tu sílu!" uvedla například.

"To s jakou dokonalostí to příroda zařídila je úžasné a zase v tom je harmonie, kdy něco krásné sebou nese i to náročnější.. asi aby jsme to krásné uměli opravdu ocenit a prožít o to víc! Myslím, že pro sportovkyni je to ještě o to větší změna, když se nemůže hýbat jak je zvyklá celý život, přibere kila,která nikdy neměla,místo toho být tvrdá a bojovná se mění na měkkou a jemnou ženu, která má uplně jiné priority! Každá žena to jistě prožívá jinak a zároveň všechny si tím procházíme podobně. Nemusíme přece být stále krásné a perfekní, to je trend doby a proč vlastně? Krása je relativní pojem," dodala.

Ocenila, že má doma muže, který je s ní v tomto období trpělivý a láskyplný. Plekanec jí je oporou a ona se podle svých slov těší, jaká bude ta další etapa, až tu malá bude s nimi.

Je ale velká náhoda, že si k těmto slovům vybrala zrovna den, kdy slaví narozeniny syn Tomáše Plekance, kterého má se svou exmsnželkou Lucií Vondráčkovou!

Témata: Lucie Šafářová Lucie Vondráčková