StarDance míří do finále.Víme, kdo VYPADNE zítra!

StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. prosince 2019 18:31

Taneční soutěž StarDance pomalu ale jistě míří do finále. Zítřejší večer určí nejlepší trojici a zároveň vystaví stopku poslednímu páru. Kdo má podle bookmakerů největší šanci vypadnout?

Pozici největší favoritky nadále upevňuje Veronika Kheh Kubařová (2:1) a postup neunikne ani dvojici Matouš Ruml, Kovy (oba 4:1). Za jednoznačně nejkratší konec provazu tak v tuto chvíli tahá Jakub Vágner (9:1). Ten sice pro některé trochu překvapivě před týdnem postoupil na úkor Gabriely Koukalové, nadcházející večer se pro něj ale s velkou jistotou (1,38:1) stane tím posledním.

Princeznu Veroniku do pozice hlavní aspirantky na celkové vítězství stále více posunují i tikety sázkařů, když na její výhru aktuálně směřuje zhruba 40 % vkladů. Kovyho volí 31 % sázkařů, Rumla 16 % a na Vágnera vychází zbývajících 13 %.

„Gabriela Koukalová si minulou sobotu určitě nezasloužila vypadnout, národem dříve milovaná biatlonistka ale přeci jen doplatila na ztrátu určité skupiny fanoušků. Naopak se ukazuje, že rybářská obec je opravdu pospolitá. Jakubovi Vágnerovi nechybí snaha a zápal, určité taneční dispozice ale proti svým soupeřů přeci jen postrádá. O body poroty se opře jen stěží a taktéž nezaujatí diváci upnou své preference jiným směrem. Rybářova loď tak dopluje na konečnou,“ předpokládá Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

S průběhem soutěže porota přestává šetřit na bodovém hodnocení a kýžená desítka už není jen zbožným přáním. Na reálnou kvalitu a vítězství u poroty se v sobotu může spolehnout v kursu 1,7:1 Veronika Kheh Kubařová, solidní body připíše i Matouš Ruml (3,5:1). Podobný „příděl“ pak bookmakeři očekávají u Kovyho a Vágnera (oba 8:1), o bytí a nebytí mezi nimi tedy budou rozhodovat diváci.

Témata: StarDance