Mají Jágr a Hantuchová šanci? Takhle s tenistkou dopadli jiní!

Daniela Hantuchová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. prosince 2019 16:19 | Aktualizováno: 8. prosince 2019 21:45

Jaromír Jágr a Daniela Hantuchová si podle všeho padli do oka. Hokejista by ovšem měl vědět, že s pohlednou tenistkou to muži vůbec nemají jednoduché. Řada jiných sportovců by mohla Jágrovi vyprávět.

Česko i Slovensko žije v tomto týdnu údajným románkem legendárního hokejisty Jaromíra Jágra a bývalé úspěšné tenistky Daniely Hantuchové. Sportovci spolu byli přistiženi v Praze a podle všeho si náramně rozuměli. Sport je samozřejmě jejich společná vášeň, ale předchozí vztahy pohledné Slovenky dokazují, že jenom tohle jediná téma nestačí.

Ze všech nejvážnější měl být vztah s krajanem a také slavným hokejistou Mariánem Gáboríkem. Oba byli velcí tajnůstkáři, a tak na útočníka protřelého NHL práskali kamarádi. Prý spolu randili v naprostém utajení v zahraničí. Oni sami tvrdili, že jsou jen dobří kamarádi.

S Hantuchovou byli ovšem spojováni i další slavní profesionální sportovci. Románek údajně měla s nizozemským reprezentačním fotbalistou Wesley Sneijderem, španělským kolegou z tenisových kurtů Felicianem Lópezem či australským golfistou Adamem Scottem.

Každopádně pro Jágra hraje fakt, že by toho měl mít se slovenskou tenistkou společného přece jen o něco víc. Jak už vás stars24.cz informoval, spojuje je například víra. Tak uvidíme, jak to se s novým sportovním párem nakonec dopadne.

Témata: Jaromír Jágr Daniela Hantuchová