Prachař si na luxus nepotrpí: Romantika vypadá jinak!

Jakub Prachař, Marta Jandová a Jaro Slávik 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. prosince 2019 15:41

Jakub Prachař má v těchto dnech poslední letošní povinnosti související se soutěží Česko Slovensko má talent. A vypadá to, že je tak zaneprázdněný, že nemá čas si dát pořádné jídlo. Zavděk proto vzal něčím, co má k luxusu opravdu daleko.

Jakub Prachař má slabost pro modelky, po rozchodu s misskou Agátou Prachařovou to dal dohromady s jinou kráskou Denisou Dvořákovou. Jinak si ale na nějaký zbytečný luxus nepotrpí, což dokazuje fotografie, kterou dnes ráno zveřejnil na svém instagramovém profilu. Romantickou snídani si většina z nás představuje odlišně.

Ze snímku je totiž patrné, že Prachař – a nejen on – posnídal párek. Naproti němu sedí u stolu ještě někdo, patrně jde o další součást cirkusu kolem jedné talentové soutěže. „Česko Slovensko má talent 2019. Vlak do stanice touha. Finále zítra,“ napsal porotce v doprovodném textu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jakub Prachar (@jakub_prachar), Pro 5, 2019 v 11:08 PST

Herec a moderátor si pochvaloval své kolegy už před necelým měsícem. „Tohle je kvalitní parta,“ komentoval tehdy snímek s kolegy ze zmíněné televizní show. Vedle něj na fotce nechyběli zpěvačka Marta Jandová či Jaro Slávik, tedy další členové poroty.

Štáb soutěže ovšem v tomto týdnu zasáhla jedna tragická zpráva. Jak už vás stars24.cz informoval, náhle zemřela slovenská členka „talentové“ rodiny Katarína Harangozová (†43), která se podílela na výrobě pořadu.

Témata: Jakub Prachař