Rána pro Gottovou: Vzkaz milenky Tima… POKRAČUJE TO!

Claudia Pearl 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. prosince 2019 11:50

Dominika Gottová se vypořádala s manželovou nevěrou po svém, když se rozhodla Tima opustit a vrátit se do Česka. Bezpochyby by si ale přála, aby hudebník s milenkou přestal komunikovat. Jenže zatím to na to vůbec nevypadá…

Jedním z důvodů, proč se Dominika Gottová rozhodla rázně řešit manželské problémy a vrátit se do Česka, je i fakt, že si její finský manžel Timo našel milenku. Je výrazně mladší, pochází z Mexika a má blízko k hudbě, především pak k metalu. Právě tento hudební žánr je nejspíš svedl dohromady. Exotická krasavice teď prolomila mlčení o jejich vztahu.

„V hloubi své duše přijímám klid, se kterým jsem žila poslední týdny ve Finsku. Přeju si, aby lidé kolem mě mohli mít jen trochu toho klidu, který jsem zažila já. K této myšlence mě přivedl Timo na jedné z našich schůzek. Naučila jsem se být více empatická a tolerantní, protože jsem nikdy s nikým nebyla tak dlouho,“ píše Claudia na facebooku.

I když toho má prý ještě spoustu na srdci, těmito slovy to prakticky skončilo. „Mám toho hodně co říct, ale brzy za mnou Timo dorazí, abychom dokončili, na čem jsme začali pracovat,“ dodala hudebnice, která už brzy přivítá Tolkkiho s otevřenou náručí v Mexiku.

V čem jejich společný projekt vlastně spočívá? „Timo Tolkki a já budeme pokračovat ve spolupráci, abychom dokončili, co jsme začali. Později, a pokud se vše bude vyvíjet takhle dobře, začneme s finální nahrávkou,“ dodala Claudia.

Témata: Claudia Pearl (milenka manžela D. Gottové) Timo Tolkki Dominika Gottová