Jágr už za ní má náhradu! Kopřivová prozradila tajemství z minulosti!

Veronika Kopřivová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. prosince 2019 10:34 | Aktualizováno: 8. prosince 2019 10:01

I Veronika Kopřivová jistě zaznamenala, že se kolem jejího expartnera Jaromíra Jágra začala točit nová žena, slovenská tenistka Daniela Hantuchová. Sympatická modelka v těchto dnech prozradila roky staré tajemství.

Veronika Kopřivová po posledním rozchodu dlouho nezahálela a během chvíle si našla nového přítele Miroslava Dubovického. To samé přála i svému poslednímu partnerovi. „Doufám, že potká nějakou, která to s ním bude myslet dobře, bude ho opečovávat a s kterou bude opravdu šťastnej,“ nechala se slyšet v říjnu.

Tento týden to vypadá nadějně. Legendární hokejista Jaromír Jágr byl v Praze přistižen se slovenskou tenistkou Danielou Hantuchovou a lidé už v nich samozřejmě vidí krásný nový sportovní pár. Sympatickou modelku to nechává chladnou. Kopřivová se raději soustředí na mikulášskou nadílku.

Na sociální síti o sobě dokonce prozradila jedno tajemství u minulosti. „Vzpomínám, jak jsem se jako malá bála čertů, v slzách jsem jim zpívala písničky. Teď se bojí spíš oni mě,“ konstatovala na instagramu.

A jak vypadala taková mikulášská nadílka během jejího dětství? „Mrkev a brambory jsou moje nejoblíbenější jídlo, ale když jsem je dostala v nadílce jako malá, byla jsem naštvaná a myslela si, že mě rodiče nesnášej,“ svěřila se Kopřivová.

Témata: Veronika Kopřivová