Jágr a Hantuchová: Dohromady je dal BŮH!

Jaromír Jágr a Daniela Hantuchová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. prosince 2019 8:48 | Aktualizováno: 6. prosince 2019 11:12

Zdá se, že Jaromíra Jágra a Danielu Hantuchovou nespojuje pouze úspěšná sportovní kariéra. Je přitom jasné, že čím víc společných zájmů budou mít, tím lépe si spolu budou rozumět.

Už třetí den se Česko i Slovensko zabývá románkem našeho legendárního hokejisty Jaromíra Jágra a úspěšné tenistky „od sousedů“ Daniely Hantuchové. Oba si spolu evidentně rozumějí a mají si co říct, a to i o víře. Podle serveru ahaonline.cz to vypadá, že je dal dohromady bůh.

Je dobře známo, že Jágr se hlásí k pravoslaví, tenistka je v kontextu našich dvou zemí konzervativní a preferuje římskokatolickou církev. V Bratislavě si prý nikdy nenechá ujít možnost zajít do kostela svaté Alžběty Uherské. „Chodím sem vždy, když jsem na Slovensku. Najdu si čas se tu nejen zastavit, ale užít si i chvilku pro sebe,“ prozradila v pořadu televize RTVS.

Před kamerami se dokonce zasnila o manželství. „Krásné by bylo mít svatbu možná právě tady,“ myslí si pohledná Slovenka, která už profesionální tenisovou kariéru před pár lety ukončila. Na rozdíl od Jágra tak má jasně narýsovaný plán týkající se založení rodiny.

„Chci mít dvě děti. Nejlepší by byl první kluk a pak holka. K tomu krásný domeček v Toskánsku nebo někde u moře,“ prozradila prý magazínu Eva. „Jasně, že už sním o rodině. A jako každá žena bych byla nejradši, aby to přišlo už zítra,“ dodala pak v televizi.

Témata: Jaromír Jágr Daniela Hantuchová