Hvězda VyVolených: Co dnes dělá Vladko Dobrovodský?

Vladko Dobrovodský

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. prosince 2019 15:59 | Aktualizováno: 7. prosince 2019 20:00

Vladko Dobrovodský ne pravou a nefalšovanou tváří českých reality show. Dvojnásobný vítěz VyVolených se ale po odchodu z obrazovek ztratil neznámo kam. Kde se dnes bývalý kuchař nachází?

Vladko byl ve své době pojem. Když před více než 14 lety vyhrál první řadu soutěže, odnesl si výhru v hodnotě 11 milionů korun. Zdálo se, že zářnou budoucnost má zaručenou, a taky že ano.

O pár let později se totiž díky své popularitě do soutěže vrátil. A opět ji vyhrál. Tentokrát si odnesl ceny v poloviční hodnotě, přesto dokázal, že se Čechům vryl do paměti. A ti ho měli rádi.

Poté ale úplně zmizel. Emotivní a charismatický sympaťák se mohl stát moderátorem nebo se účastnit televizních soutěží, namísto toho se ale spokojil s životem mimo kamery, a dokonce se odstěhoval.

A to nejen v rámci státu, ale pryč z Česka. Nějakou dobu žil ve Španělsku, z něhož se poté vrátil zpět do Česka. A usídlil se v Praze. Zde ostatně bydlí dodnes, co přesně dělá je záhadou, se svými fanoušky je ale stále v kontaktu. I když spíše jednostranném.

Vladko má stále poměrně početnou komunitu příznivců na sociálních sítích. Zde sem tam zveřejní nějakou fotku, jinak se ale s osobními věcmi příliš nesvěřuje. Jak se mu daří proto nikdo neví.

Témata: Vladko Dobrovodský