Šafářová zpovědí zase spustila bouři: Ozvali se nepřející a zastánci Vondráčkové!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. prosince 2019 16:14 | Aktualizováno: 6. prosince 2019 1:00

Lucie Šafářová jen pár dní před porodem zveřejnila velkou a dojemnou zpověď. Opět tím ze sebe udělala terč pro nepřející lidi a zastánce Lucie Vondráčkové, se kterou má její partner Tomáš Plekanec dva syny. Co tenistce kritici vzkazují?

Lucii Šafářové zbývá pár dní do porodu, a tak se včera rozhodla vypsat ze svých pocitů na sociální síti, kde publikovalo velkou a dojemnou zpověď po těhotenství. Hnula tím ovšem žlučí lidem, kteří stojí ve věci milostného trojúhelníku s Tomášem Plekancem a Lucií Vondráčkovou na straně oblíbené herečky a zpěvačky.

„Tak se cítila i Vondráčková a jak to dopadlo,“ komentoval text Milan. „Vondráčková ho vyloženě uhnala. Tahle nemusela hnout ani prstem. Šel za ní i přesto, že měl s Vondrlí dvě děti,“ oponovala rázná uživatelka Kelly, která navíc pod jiným komentářem titulovala Vondráčkovou souslovím „unylá nána“.

„Třeba ho paní Vondráčková uhnala, ale pan Plekanec se nebránil, ty dvě děti s ní asi nebyli z donucení, vždycky jsou k tomu potřeba dva,“ konstatovala Soňa. „Nevím no, Lucie, zdali bych se chtěla doma nebo u rodiny nebo v okolí přátel pyšnit takovou fotkou… spíš je to smutné, než děkovat,“ přisadila si Petra.

Jako červený hadr na býka ale na obhájce tenistky působil především následující komentář. „To miminko jí nepřeju, vzala Lucii Plekancové Vondráčkové manžela a klukům tátu. Mohla si najít svobodného muže a ne rozbít rodinu, to se nedělá,“ vyjádřila se Věra.

„Nepřát někomu miminko, to už je fakt humus. Dejte už s tím pokoj. Vy jste s nimi snad v Kanadě žila, že přesně víte, co vedlo k rozpadu vztahu? I lidé s třemi dětmi si mohou přestat rozumět. A Tomáš Plekanec šel prostě dál a našel si novou lásku. Jeho děti ji mají rády. Tak o co Vám jde? Fakt už jste s tím všichni trapní,“ hodila všechny kritiky do jednoho pytle Jarmila.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková