Koukalová o tajemství ze StarDance: Manžel nechodil, i když mohl!

Gabriela Koukalová s manželem Petrem 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. prosince 2019 11:13

Gabriela Koukalová se během StarDance mohla spolehnout na podporu manžela Petra jen částečně, protože ten nechodil na přímé přenosy. I když mohl, a to dokonce v jiné roli, než jako "pouhý" manžel jedné z účastnic.

Po celou dobu její účasti ve StarDance provázely Gabrielu Koukalovou otázky na jejího manžela Petra, který vůbec nechodil na přímé přenosy. Nechybělo přitom mnoho a něco takového by si vůbec nemohl dovolit. Biatlonistka totiž prozradila tajemství – i badmintonista dostal od televizní produkce nabídku se zúčastnit.

„Můj manžel už několik pozvánek dostal a prostě sem nechtěl, protože tanec moc nemá rád, tak mě to do jisté míry mrzelo, říkala jsem si, že by i bylo fajn, kdybychom proti sobě mohli tančit v nějakém dílu, bohužel to nevyšlo, ale třeba se pro to teď nadchne,“ přiznala biatlonistka.

Olympijská medailistka nyní doufá, že si spolu zatančí alespoň v soukromí. „Já už ho chci tři roky přemluvit, aby se mnou šel do kurzu, abychom spolu tančili, ale zatím se mi to vůbec nedařilo,“ posteskla si.

Manžela proto možná obdaruje dárkem v podobě kurzu u jejího tanečního partnera ze StarDance Martina Prágra. „Martin provozuje kurzy, tak třeba mu koupím nějakou poukázku k němu a společně tam zajdeme,“ přeje si Koukalová.

Témata: Gabriela Soukalová StarDance