Jágr a Hantuchová tvoří nový hvězdný pár? PRVNÍ REAKCE!

Jaromír Jágr a Daniela Hantuchová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. prosince 2019 9:19 | Aktualizováno: 5. prosince 2019 14:20

Už nejen Česko, ale sousední Slovensko žije aférkou hokejisty Jaromíra Jágra a někdejší tenistky Daniely Hantuchové, kteří byli společně přistiženi v Praze. Jaké jsou první reakce obou sportovců?

Vzniká nám tu nový hvězdný československý sportovní pár? Leccos tomu nasvědčuje. Jak už vás stars24.cz informoval, Jaromír Jágr byl v Praze přistižen na schůzce s bývalou slovenskou profesionální tenistkou Danielou Hantuchovou. Povídali si celý večer a pak spolu zmizeli v domě v centru města.

Oba sportovci už byli se zjištěními o jejich rande konfrontováni. Každý reagoval po svém. Vítězka 14 turnajů na elitním okruhu WTA zavěsila hned ve chvíli, kdy se jí novináři z redakce serveru blesk.cz představili. Legendární hokejista byl o něco sdílnější.

„To se budete ptát na všechny lidi, se kterými se znám a kdy jsme se seznámili? Znám celkem dost lidí a bylo by nespravedlivé ptát se jen na některé,“ parafrázuje slovenský web pluska.sk Jágrovu reakci pro expres.cz.

Rozumné odpovědi na klíčovou otázku jsme se tedy zatím nedočkali. Není přitom pochyb o tom, že by to Jágrovi a Hantuchové spolu slušelo, navíc by si měli dobře rozumět, jelikož oba měli celý život na prvním místě sport.

Témata: Jaromír Jágr Daniela Hantuchová