Agáta Prachařová s cizí rukou v klíně! Našla chlapa na seznamce?

Agáta Prachařová 10

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. prosince 2019 8:48

Začíná to vypadat vážně! Agáta Prachařová se nenechala zahanbit manželem a už se také tulí k nové známosti. Dokonce to celé dokumentuje na sociální síti. Našla si chlapa na internetové seznamce?

Na papíře je sice Agáta Prachařová stále vdanou paní, ale to je jen formalita, kterou brzy vyřeší rozvod s manželem Jakubem Prachařem. Herec a moderátor si už před časem našel novou známost, jeho žena tvrdila, že zatím další vztah nehledá. Nakonec se ale ukazuje, že ani ona nechce zůstat dlouho sama.

Již dříve na dvojnásobnou maminku prasklo, že se po vzoru svých kamarádek zaregistrovala na internetovou seznamku. Podle nejnovějších informací už se tam na ní dokonce usmálo štěstí v podobě tajemného ctitele.

Modelka a moderátorka s ním včera vyrazila autem na výlet a během cesty mezi nimi docházelo k oťukávání. Na jednom ze záběrů tzv. instastories je vidět ruka neznámého muže v klíně Prachařové. Ta zatím jeho identitu tají.

„Neřeknu, kdo to je, chci si to co nejdýl nechat pro sebe,“ odpověděla na dotaz serveru blesk.cz. Už jí ale musí být jasné, že dřív nebo později to stejně vyjde najevo. Tedy za předpokladu, že to vydrží jim dvěma.

Témata: Agáta Hanychová