Dominika Gottová: Manžel má sebevražedné sklony a volá o pomoc!

Dominika Gottová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. prosince 2019 8:24

Dominika Gottová nemá od manžela klid ani po návratu do Česka. I nejstarší dceru Karla Gotta jistojistě rozrušily vzkazy z Finska od hudebníka Tima Tolkkiho, který v nich doslova volá o pomoc - vyhrožuje totiž sebevraždou.

Manželskou krizi řeší každý po svém. Zatímco Dominika Gottová si sbalila kufry a vrátila se domů do Česka, její finský manžel Timo Tolkki se skleničkou v ruce sedí u počítače a namol opilý píše na sociální síti jeden šokující příspěvek za druhým.

Hudebník si podle všeho přečetl, co mu píšou přátelé, a uvědomil si, že je zklamal. Vinu ale hledal u nich. „Hádám, že je špatné být šťastný,“ litoval se na facebooku. Pak už ale, vzhledem k tomu, že trpí psychickými potížemi, přišlo volání o pomoc. Timo totiž začal mít ty nejčernější myšlenky. „Uvidíme se v nebi,“ napsal Timo a později připojil i slova „jsem mrtvej“.

„Byla můj nejlepší přítel, ale vykašlala se na mě. Ujela,“ pokračoval Tolkki, neměl však na mysli manželku, ale svou milenku Claudii. Vzápětí začal opět vyhrožovat sebevraždou. „Nebudu se nikoho o nic prosit. Vezmu nůž a zabiju se! Protože to je nejlepší řešení pro všechny. Jdu za tátou,“ vzkázal.

„Vidíme se v nebi. Nebo na mém pohřbu. Za pár hodin budete číst zprávu, že jsem se zabil. A bude to. Tak sbohem. Bylo to fajn. Díky za vaše přátelství, lásku a přízeň. Sbohem,“ loučil se manžel Gottové.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová