Jágr a jeho vyvolená Hantuchová: MYŠLENKY NA DÍTĚ!

Daniela Hantuchová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. prosince 2019 20:12

Roky posílala tenisáky přes síť, teď sama uvízla v síti Jaromíra Jágra. Řeč je o někdejší slovenské tenistce Daniela Hantuchové, která je údajně tajemnou ženou, s níž měl hokejista rande. Sympatická kráska se přitom netají tím, že by chtěla dítě.

Jak už vás stars24.cz informoval, Jaromír Jágr byl v Praze přistižen na schůzce s bývalou a poměrně úspěšnou slovenskou tenistkou Danielou Hantuchovou a vypadalo to poměrně vážně. Strávili spolu celý večer a nakonec společně odjeli.

Legendární hokejista byl vždy vysazený především na modelky, ale s rodačkou z Prešova by si v tomto směru rozhodně nijak nepohoršil. Světové magazíny ji v dobách aktivní kariéry, kterou úplně ukončila předloni, řadily mezi nejkrásnější tenistky s nejdelšíma nohama na okruhu.

Hantuchová už před třemi lety, tedy těsně před ukončením kariéry, pomýšlela na založení rodiny a uvědomovala si, že jí tikají biologické hodiny. „Nemyslela jsem si, že budu hrát tak dlouho. Samozřejmě, po dítěti toužím každým rokem víc a víc. Na tuto část života se už moc těším,“ řekla v roce 2016 serveru sme.sk.

Otázkou je, jestli téma dětí je aktuální i pro olympijského vítěze. Jágr o nich zeširoka mluvil naposledy v září. „No tak nejdřív si musím najít přítelkyni nebo manželku, pak můžu mít dítě. Ono to má všechno takovej jako postup,“ nechal se tehdy slyšet. Že by se konečně k něčemu schylovalo?

Témata: Daniela Hantuchová Jaromír Jágr