Lucie Šafářová ukázala vše: POSLEDNÍ FOTO před porodem!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. prosince 2019 18:40 | Aktualizováno: 4. prosince 2019 21:26

Lucie Šafářová už netrpělivě otáčí stránky v kalendáři v očekávání dne, kdy má termín porodu, tedy někdy v polovině prosince. Ještě ale stihla sepsat a zveřejnit obsáhlou a dojemnou zpověď nastávající maminky.

Tenistka v ní otevřeně píše o pozitivech i negativech těhotenství. „Den po dni více obdivuji přírodu a to jakým zázrakem počíná a přináší nový život… Těhotenství přináší pro ženu spoustu změn jak na těle, tak na duši, které jsou i nejsou příjemné,“ uvedla celý text, který visí na jejím instagramu.

„Nevolnosti, rostoucí tělo na všech ‚těch‛ partiích, otékání, dušnost, bezmoc si zavázat boty, pláč u filmu, který ani není tak dojemný, únava atd… Ale také pohled na ten malý špendlík, kterému za chvíli tluče srdíčko, pak má nožky ruce a najednou kope a tančí v mém břiše lambády, že se ani nestačím divit, kde bere tu sílu!“ pokračovala nastávající maminka.

„Myslím, že pro sportovkyni je to ještě o to větší změna, když se nemůže hýbat, jak je zvyklá celý život, přibere kila, která nikdy neměla, místo aby byla tvrdá a bojovná, tak se mění na měkkou a jemnou ženu, která má úplně jiné priority! Každá žena to jistě prožívá jinak a zároveň všechny si tím procházíme podobně. Nemusíme přece být stále krásné a perfektní, to je trend doby a proč vlastně? Krása je relativní pojem,“ myslí si bývalá tenistka.

Na závěr nezapomněla poděkovat nastávajícímu tatínkovi, hokejistovi Tomáši Plekancovi. „Muži s námi v tomto období někdy musí být o to více trpělivý a láskyplní… Já děkuji, že jednoho takového mám doma, který mi je oporou po celý ten čas! Těším se, jaká bude ta další etapa, až tu malá bude s námi, a jsem vděčná za celé tohle období rostoucího bříška!“

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec