Namol opilý manžel Gottové po ní zatoužil: Tohle je jeho milenka!

Claudia Pearl 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. prosince 2019 15:39

Ačkoliv ho manželka Dominika Gottová opustila a odjela do Česka, finský hudebník Timo Tolkki si na samotu stěžovat nemůže. Našel si totiž jinou, podstatně mladší ženu. Co je jeho údajná milenka zač?

Jedním z důvodů, proč došlo k nynější krizi manželství Dominiky Gottové a Tima Tolkkiho, byla i nevěra, kterou měl na svědomí finský hudebník. Mezi ním a manželkou sice k intimnostem nedošlo prý několik let, muzikant si to ale vynahradil jinde.

Nejvíc informací o Timově milence pochází od jeho manželky. Podle Dominiky pochází z Mexika, je jí 24 let a poznat se měli v září v Jižní Americe. Pak za ním měla dorazit na tři týdny do Finska. „Když jsem šla v noci na záchod, tak jsem je přistihla při sexu. Bylo to strašné,“ svěřila se dcera Karla Gotta (†80) serveru blesk.cz.

Sám Timo pak během opileckého dýchánku prozradil jméno, pod kterým se jeho nová známost skrývá na sociálních sítích. „Opilý, ale šťastný. Uvidím Claudii už za čtyři dny,“ vyhlížel ji na facebooku.

Claudia Pearl se na instagramu chlubí bakalářským titulem z londýnské College of Music a sama sebe označuje za zpěvačku a houslistku. S Timem tedy mají společný zájem o hudbu, především o tu metalovou. Claudie se totiž označuje za „metalhead“ neboli fanouška metalu. V galerii se pak můžete podívat na její fotky.

Témata: Timo Tolkki Claudia Pearl (milenka manžela D. Gottové) Dominika Gottová