Jágr a Hantuchová? Svět ji zná, ale modelka to tentokrát není!

Daniela Hantuchová 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. prosince 2019 15:00 | Aktualizováno: 4. prosince 2019 17:56

Jaromír Jágr podle všeho zase randí a už začíná být jasné, kdo po jeho boku vystřídal Veroniku Kopřivovou. Hokejová legenda tentokrát nelovila mezi modelkami. Spřízněnou duši našel ve světě sportu.

Jak už vás stars24.cz informoval, Jaromír Jágr je poprvé od rozchodu s Veronikou Kopřivovou vážně spojován s jinou ženou. Nechal se totiž přistihnout na schůzce s krásnou blondýnkou. Společně si celý večer povídali, následně odjeli a zmizeli v jednom z domů. Co se dělo tam, už můžeme jenom hádat.

Server expres.cz, který na vše upozornil jako první, už prozradil i identitu tajemné krásky. Nejde tentokrát o modelku, jak by se lidé mohli u legendárního hokejisty domnívat, ale o ženu, která by pro jeho chápání světa měla mít o poznání větší pochopení. Jde totiž o bývalou vrcholovou sportovkyni.

Konkrétně jde o někdejší úspěšnou slovenskou tenistku Danielu Hantuchovou, která má ve sbírce 14 titulů na elitní WTA Tour a v kariéře to dotáhla na 5. místo singlového i deblového žebříčku. Konec profesionální kariéry oznámila rodačka z Popradu v červenci 2017.

Letos v dubnu oslavila 36. narozeniny, je tedy o jedenáct let mladší než Jágr, který se na rozdíl s profesionálním sportem ještě nerozloučil. Letos hraje za kladenské Rytíře, jejichž je i majitelem. Momentálně je ale zraněný.

Témata: Jaromír Jágr Daniela Hantuchová