Lucie Bílá: Až se stane tohle, bude s přítelem Radkem zle!

Lucie Bílá a Radek Filipi 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. prosince 2019 13:55

Všude, kam přijdou, působí Lucie Bílá a Radek Filipi jako harmonický pár, sama zpěvačka mluví o svém příteli jako o tom pravém. Neznamená to ale, že to tak bude navěky. Podle čeho svalovec pozná, že to má nahnuté?

Lucie Bílá už má nějaký čas po svém boku svalovce Radka Filipiho a učí se zvládat neustále otázky týkající se možného dalšího vstupu do manželství. V minulosti už se s muži dvakrát spálila. Svatbu zatím naposledy odmítla před pár dny. Její přítel se ale kopaček bát nemusí. Zpěvačka navíc prozradila, jak pozná, až mu s ním bude docházet trpělivost.

„Velikost muže se pozná podle velikosti úsměvu jeho ženy,“ svěřila se Bílá dle webu novinky.cz deníku Právo. Až jí tedy ztuhne úsměv na tváři, bude mistr světa v bench-pressu tušit, že je s ním zle. Zatím se ale ničeho takového obávat nemusí. Slavice na něj totiž pěje samou chválu.

„Náš vztah není ničím výjimečný. Je krásně normální a všechno do sebe zapadá. Není vůbec podstatné, že můj partner je mladší. Podstatné je, že jsme spolu šťastní,“ konstatuje Bílá, která je ráda, že se nakonec do dobrodružství s Filipim pustila.

Oba teď už vyhlížejí společně strávené vánoční svátky, zpěvačku ale ještě čeká série koncertů včetně velké show v hokejové hale. „Já budu mít Vánoce už 10. prosince v O2 aréně. Přijďte je spolu se mnou oslavit,“ vzkázala fanouškům.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi