Solaříková ukázala FOTO a bilancovala: Neuvěřitelná změna za 5 let!

Patricie Solaříková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. prosince 2019 12:06

Kdo sleduje seriál Ulice a jeho hvězdu Patricii Solaříkovou, nemohl si nevšimnout změny, která se jí za posledních pár let podařila. Sama herečka má tendenci se nad tím čas od času pozastavit. Co prozradila tentokrát?

Patricie Solaříková má před sebou momentálně další velkou výzvu, před pár dny byla oficiálně oznámena jako porotkyně další řady SuperStar. Jednu z těch největších výzev už má ale nějaký čas za sebou. Televizní diváci si jistě ještě vzpomenou na dobu, kdy byla při těle. To už je ale minulost.

Po pozvání do jedné televizní soutěže dostala sympatická herečka náladu bilancovat. Na sociální síť pověsila vedle sebe dvě fotky z téměř identického prostředí, které od sebe dělí pět let. Změna je to neuvěřitelná. „Co k tomu říct…“ hledala nejprve slova.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Patricie Pagáčová (@patriciesolarikova), Pro 4, 2019 v 2:16 PST

„Pořád mi poměrně často chodí dotazy ohledně hubnutí. Faktem ale zůstává, že na to nejsem žádný odborník. Jen se mi to prostě podařilo,“ zůstává hvězda Ulice nohama na zemi. „Je to v hlavě, fakt,“ naznačila, že shodit pár kil je hlavně otázka psychiky.

„Člověk se na to nesmí upínat, pak to jde líp. Mně to začalo jít, až když mi to začalo být jedno a přestala jsem to konečně řešit… a hlavně platí nepřežírat se, jíst do polosyta. Já jím, co chci, na co mám chuť, ale málo… Ale každý jsme jiný a každýmu vyhovuje něco jinýho… Poslouchejte svý tělo,“ dodala.

Témata: Patricie Solaříková