Splnilo se přání Karla Gotta (†80)! Ivanu Gottovou to netěší?!

Karel Gott s manželkou Ivanou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. prosince 2019 11:30 | Aktualizováno: 5. prosince 2019 9:58

Karel Gott si před smrtí přál jednu věc a o její splnění požádal jednoho ze členů rodiny. Jak je tedy možné, že se u našich sousedů na Slovensku domnívají, že vdova Ivana z toho nemá radost?

Pokud si Karel Gott (†80) před smrtí ještě něco přál, mělo by být v zájmu Ivany Gottové, aby se to po jeho odchodu podařilo zrealizovat. Podle našich sousedů ale existuje jedno přání, jehož splnění vdovu zrovna dvakrát nepotěší. S osobou, která se o to postarala, totiž nemá úplně nejlepší vztahy.

Dominika Gottová se totiž tento týden rozhodla splnit tatínkovo přání a vrátit se do Česka. Manžel Timo jí byl nevěrný, okradl ji o cennosti a prodal je, přesto neplatil nájem, tudíž jim hrozilo vystěhování. Nejstarší dcera legendárního zpěváka proto vzala nohy na ramena a s pomocí kamaráda se vydala na cestu domů.

Zdali zaťuká na Bertramce, jasné není. Podle slovenského webu casprezeny.sk by to nebyl ten nejlepší nápad, i když Ivana už v minulosti Dominice pomohla. „Když Karel Gott zemřel, neměla ani peníze na letenku na pohřeb, finančně jí musela vypomoct vdova Ivana,“ připomněl server situaci z letošního října.

S tím, že by se Ivana sama ozvala Dominice, se moc počítat nedá. Nejstarší dcera legendárního zpěváka si totiž na komunikaci mezi příbuznými postěžovala. Ani na pohřbu se s ní prý téměř nikdo nebavil. Žádnou záruku, že to tentokrát bude jinak, opravdu nemá.

Témata: Ivana Gottová Dominika Gottová Karel Gott