Karel Gott (†80) si to přál: Gottová vyhlíží NOVÝ ZAČÁTEK!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. prosince 2019 8:24 | Aktualizováno: 4. prosince 2019 14:25

Karel Gott měl přání, které se jedna z nositelek stejného příjmení rozhodla naplnit. V Česku ji po nedávné smrti legendárního zpěváka čeká úplně nový začátek. Možná, že si najde i nového chlapa.

Neplacení nájmu, krádež rodinného stříbra, nevěra. Dominice Gottové došla s finským manželem Timem trpělivost, sbalila si kufry, nechala se ve Skandinávii vyzvednout kamarádem a vyrazila domů do Česka. Podle svých slov by tímto rozhodnutím potěšila především svého otce Karla Gotta (†80).

„Plním tak další z tátových přání, abych se vrátila domů,“ nechala se slyšet před odjezdem z Finska. Podle nejnovějších informací už ale dorazila do Česka a dokonce i poprvé promluvila. Snažila se přitom být pozitivně naladěná.

„Teď mě čeká nový život, na který se těším. Je to nový začátek, zase od nuly,“ svěřila se serveru blesk.cz. Na co konkrétně se Dominika těší? „Mám v Česku spoustu přátel, mám tam mámu, sestry… Praha je krásná, je tam kultura, nádherná architektura, dobré jídlo,“ vysvětlovala Gottová.

K problémům ve vztahu s psychicky nemocným hudebníkem už se moc vracet nechtěla. „Ano, ve vztahu s Timem nastaly zase obrovské problémy, jako před pěti lety,“ komentovala to stroze. Tak uvidíme, jak ji Česko a především rodina v čele s Ivanou Gottovou přijme.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki