Taťána Gregor Brzobohatá: Bude miminko!

Taťána Gregor Brzobohatá 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. prosince 2019 16:19

Taťána Gregor Brzobohatá si nejspíš dobře uvědomuje, že už jí tikají biologické hodiny. Nebojí se proto otevřeně mluvit o dětech, které by si přála s manželem Ondřejem. Je to žhavé téma i doma?

Tři roky už uplynuly od chvíle, kdy si tehdy ještě Taťána Kuchařová a hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý řekli ano v kostele na pražském Strahově. To už je poměrně dost dlouhá doba na to, aby se začali bavit o založení rodiny. Česká i světová misska už s tím evidentně nemá žádný problém.

„Plánujeme to. Rodinu si přejeme,“ prozradila extra.cz s tím, že si s manželem dokonce stanovili nejzazší termín. „Je to otázka dvou let,“ doplnila hned vzápětí světově úspěšná modelka. Doma už dokonce probíhají debaty o pohlaví dítěte.

„Manžel by si přál holčičku a mně na tom tolik nezáleží. Máme v rodině holčiček dost a chlapeček by mi nevadil,“ přiznala Gregor Brzobohatá. Především se ale oba budou přát, aby se jejich prvorozený potomek narodil zcela zdravý, jako si to přejí všichni rodiče.

Zatím ale ani jeden z nich na nic netlačí, protože si uvědomují, v čem mají výhodu oproti předchozím generacím. „Všechno se to posunulo, to znamená, že možnosti, které máme my, neměli naše rodiče… Necítím se v tomto ohledu pod tlakem, rodinu si přejeme a budeme ji mít,“ dodala kráska.

Témata: Taťána Kuchařová Ondřej Brzobohatý