Namol opilý manžel Gottové: PRVNÍ REAKCE na její útěk do Česka!

Timo Tolkki 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. prosince 2019 15:39

Namol opilý manžel Dominiky Gottové se poprvé vyjádřil k jejímu útěku do Česka v podstatě ke všemu důležitému, co se mezi nimi v posledních odehrálo. Svou manželku ale nejspíš nepotěšil.

Ránu za ranou schytává Timo Tolkki, finský manžel nejstarší dcery Karla Gotta (†80). Na stole už leží rozvodové papíry, v novinách se píše o jeho nevěře nebo krádežích rodinného stříbra. Není divu, že si Dominika Gottová sbalila kufry a vyrazila domů do Česka. Při odjezdu mimo řekla, že její muž pořád „jen pil“.

Důkazů je o tom dost i na sociálních sítích. Nechybí tam fotka s obligátní skleničkou vína, navíc i na základě jednotlivých příspěvků je jasné, že je muzikant psal pod parou. Dokonce i přátelé ho v komentářích prosili, ať už opilý nic nepíše. Timo si ale nedal říct a podal poměrně rozporuplnou výpověď o probíhající manželské krizi.

„Miluji moji ženu Domi, ale z mnoha důvodů tu nemůže teď být a já to respektuji. Je to součást mého osudu, život jde dál a nová dobrodružství čekají na Tima,“ píše mimo jiné. Jenže pak si vzpomněl na svou mladičkou milenku.

Zároveň nezastíral, že je namol. „Opilý, ale šťastný. Uvidím Claudii už za čtyři dny,“ radoval se Tolkki. „Ta ženská je z Mexika, je jí 24 let a měli se poznat v září, kdy byl Timo na údajném turné po Jižní Americe,“ prozradila už dříve Gottová, která měla manžela s milenkou přistihnout v posteli.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová