Marek Eben: Po slovech Koukalové na něj mění názor i její fanoušci!

Marek Eben a Tereza Kostková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. prosince 2019 14:20 | Aktualizováno: 8. prosince 2019 5:11

Gabriela Koukalová se po vyřazení ze StarDance vyjádřila i k moderátorovi Marku Ebenovi a možná tím donutila i své vlastní fanoušky, aby na něj změnili názor. Najdou se mezi nimi další kritici už tak těžce zkoušené hvězdy soutěže?

Devět řad StarDance měl Marek Eben relativně klid, letos se ale s jeho kritiky roztrhl pytel. Nejdřív ho vinili ze sexismu, teď jim vadí, že začal na taneční parket tahat politiku. „Nechte ve StarDance těch politických narážek, je to trapné a nepatří to tam. Navíc třeba jsou lidé, kteří mají jiný názor,“ ozvala se už o víkendu jedna z divaček.

Politické průpovídky oblíbeného moderátora vadí i dalším. Další divačka se na soutěž dívala poprvé letos kvůli Gabriele Koukalové, která si herce moc váží. „Jsem šťastná, že jsem mohla poznat ‚naživo‛ Marka Ebena, jednoho z mých celoživotních lidských vzorů. Setkání s ním naprosto předčilo mé očekávání a mínění o něm,“ napsala biatlonistka. Její fanynka má ale jiný názor.

„Nikdy jsem se v předchozích letech nedívala, ale tentokrát měla tančit G. Koukalová, tak jsem se dívala. A paráda. Až do minulého dílu. Také jsem milovala komentátorství Marka Ebena, ale jeho poznámka v závěru o tom, že nemůže vyhodit toho, koho by chtěl, protože nesoutěží, mě dostala do kolen,“ píše Marcela na facebooku StarDance.

Divačka to totiž pochopila jako narážku na politiky. „Předesílám, že nejsem volič AB (Andreje Babiše – pozn. red.), ale tohle si v zábavném pořadu pan Eben mohl odpustit. No neříkám, že jsem ho zatratila, ale na piedestalu už u mne nestojí. Mrzí mě to,“ dodala.

Témata: Marek Eben Gabriela Soukalová StarDance