Dominika Gottová zpátky v Česku? Namol opilý manžel ji dostal z domu!

Karel Gott s dcerami 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. prosince 2019 11:12 | Aktualizováno: 3. prosince 2019 13:43

Dominika Gottová se podle všeho vrací do Česka, život s namol opilým finským manželem Timem už se nedal vydržet. Dcera legendárního zpěváka Karla Gotta navíc tvrdí, že tím plní jedno z otcových posledních přání.

Utrápená Dominika Gottová se v posledních dnech snaží se sebou a svým životem něco udělat. S manželem Timem jí došla veškerá trpělivost a rozhodla se podat žádost o rozvod. Vyřizovat ji ale hodlá na dálku, jelikož učinila další zásadní rozhodnutí. Vzala nohy na ramena a vydala se na cestu domů.

„Plním tak další z tátových přání, abych se vrátila domů,“ vysvětlila serveru blesk.cz. Primární motivace to ale nebyla. Nejstarší dcera legendárního zpěváka Karla Gotta (†80) se zhrozila, když viděla, jak na nastalou krizovou situaci reaguje finský hudebník.

„Timo poté, co jsem našla dopis o půlročním nedoplatku na nájmu a hrozbě vystěhování, jenom pil a situaci neřešil!“ popsala Gottová, co se u nich doma dělo. Vysvobodil ji kamarád, který ji přijel do Finska vyzvednout. „Zvládla jsem v rychlosti naplnit jen čtyři velké pytle. Nedá se nic dělat,“ dodala.

Spousta věcí musela podle jejích slov ve Finsku zůstat, a tak se nedá vyloučit, že je Tolkki prodá, jako to udělal s rodinným stříbrem, které manželce prakticky odcizil. Co s penězi udělal, nikdo netuší, dluhy z nich ale rozhodně nesplácel. Dominice měl být také nevěrný.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki