Zraněný rybář Vágner: Přál si konec a z postupu se neradoval!

Jakub Vágner bude tančit s Michaelou Novákovou 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. prosince 2019 16:19

Jakub Vágner možná trochu nečekaně postoupil mezi nejlepší čtyři účastníky letošní jubilejní řady StarDance, a to navzdory velkým zdravotním potížím. Sám rybář už si ale sám sebe představoval jinde.

Jakub Vágner sobotní StarDance po velkých zdravotních problémech, které ho v týdnu postihly, doslova protrpěl. Podle vlastních slov byl jedné ze zvedaček rád, že tanec vůbec „došel“. Nejspíš i proto tak nějak tušil, že tentokrát to s postupem do dalšího kola už rozhodně nemusí vyjít. Byl zkrátka realista.

„Já jsem čekal, že půjdeme my,“ narovinu přiznal serveru super.cz. Moderátoři soutěže ale ukázali na jiný pár. „Když vyhlásili Gábinu a Martina, tak jsem z toho neměl ani radost, že jsme postoupili,“ popsal své pocity.

Proč se z postupu neradoval? Kvůli zdraví to nebylo. „Už je to ve fázi, kdy nám vypadávají blízcí lidi a všichni jsou skvělí. Za těch šest měsíců už se z nich stala taková naše taneční rodina. Jsou to zvláštní pocity, kdy člověk neví, jestli má oslavovat postup, nebo být smutný, že mu vypadli přátelé,“ vysvětlil populární rybář.

Televizní diváci však o něj mají velké obavy. „Myslíte, že to Jakub v dalších týdnech po zdravotní stránce zvládne? Dnes se trápil, bylo to vidět,“ napsala jedna z fanynek. Jak na tom je, uvidíme už za pár dní.

Témata: Jakub Vágner StarDance