Ivana Gottová: Starosti s nevychovaným členem rodiny!

Karel Gott s manželkou Ivanou 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. prosince 2019 15:41

Ivana Gottová si dělá starosti kvůli nevychovanému členovi rodiny, který se teprve před pár dny vrátil domů "z azylu", kde se ho snažili polepšit. Podařilo se to?

Jak už vás stars24.cz před časem informoval, Ivana Gottová si zase převzala rodinného psa, fenku retrívra Stellu. Již před smrtí Karla Gotta (†80) ji předala do péče cvičitelky Zuzany Daušové, jelikož ji nemohla věnovat adekvátní pozornost. Otázkou je, zdali se rodina o psa vůbec někdy adekvátně starala.

Píše se o tom alespoň na Slovensku. Web casprezeny.sk uvádí, že sám Gott měl fenku velmi v oblibě, což ale vedlo k tomu, že ji rozmazloval a ona byla neposlušná. Cvičitelka se proto rozhodla zasáhnout.

Pod jejím vedením absolvoval pes zkoušky z poslušnosti, na které ho Daušová připravila. Stella se umístila na krásném druhém místě. Vdova Ivana i dcery Charlotte a Nelly však velký úspěch svého mazlíčka prošvihly. Teď už si ale všechny tři opět užívají jeho přítomnosti.

Stella už je totiž pěkných pár dní zase v péči rodiny Gottových. „Před dvěma týdny si pro Stellu přijel řidič Dan v Karlově autě. Mohla se radostí zbláznit, už když slyšela zvuk toho auta. Poznala ho a cítila, že se vrací domů. Ivana hned vzala Stellu na chalupu do Doubice a poslala mi fotku, jak se tam čubina prohání radostně po lesích. Měla jsem radost,“ svěřila se Daušová pro blesk.cz.

Témata: Ivana Gottová