Petr Rychlý a jeho POPRVÉ: Po 50 konečně nastal zlom!

Petr Rychlý a Jana Paulová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. prosince 2019 14:23

Herectví se věnuje dlouhá léta, letos v létě oslavil už 54. narozeniny a teď dostal opožděný dárek. Petr Rychlý točí svůj první celovečerní film. Na co se mohou diváci těšit a kdo mu bude dělat před kamerou společnost?

Září v seriálech, ale na filmovém plátně mu zatím nebylo přáno. Petr Rychlý už roky představuje doktora Čestmíra Mázla v nekonečném seriálu Ordinace v růžové zahradě, od režisérů celovečerních filmů ale nabídku donedávna nikdy nedostal, možná i proto, že si ho lidé zafixovali v jedné jediné roli.

Oblíbený herec a moderátor proto neskrývá překvapení ani vděk za to, že se nakonec dočkal. „Režisér Dušan Rapoš je pro mne anděl! Jsem moc rád, že si mne pan režisér vybral, protože on konečně prolomil to, že si mohu zahrát ve filmu. Je to první film v mé herecké kariéře,“ svěřil se serveru super.cz.

Rychlého debutovým snímkem bude komedie Ženská pomsta, premiéru má mít příští rok v září. Sám herec už na svém instagramu ukázal jednoho ze svých kolegů. „Můj první natáčecí den mého prvního filmu a hned skvělá kolegyňka Jana Paulová,“ napsal.

Dále se na plátně objeví Mahulena Bočanová, Miroslav Etzler nebo Robert Jašków. „Pan režisér je na nás herce moc laskavý, a to je dobrý tah, protože tím se mu samozřejmě daří z nás dostat to nejlepší,“ svěřil se zmíněnému webu Rychlý.

Témata: Petr Rychlý