Lucie Vondráčková: PRAVDA o seznámení s mužem, který s ní chce umřít!

Lucie Vondráčková a Julián Záhorovský 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. prosince 2019 10:37 | Aktualizováno: 4. prosince 2019 22:26

Lucie Vondráčková byla po rozvodu dlouho sama, před časem se ale seznámila s mužem, který s ní chce umřít, nebo jí o tom alespoň zpívá. Jak k jejich setkání vlastně došlo?

Lucie Vondráčková před časem zaskočila fanoušky slovy, která sice později uvedla na pravou míru, přesto si řada lidí myslí, že už opravdu „není sama“. Zvlášť když krátce poté zveřejnila na sociální síti fotku s pohledným chlapem a všeříkajícím komentářem: „Umřu s tebou.“

Tak se ale jen jmenuje její nová píseň, duet s někdejším účastníkem SuperStar Juliánem Záhorovským, který byl oním krasavcem na snímku. Hudebník, který v posledních letech trochu zapadl, popsal, jak se vlastně nápad na společnou písničku zrodil.

Inspiroval jej prý slavný countryový hudebník Johnny Cash a jeho zfilmovaný příběh Walk The Line. „Lucce jsem napsal přes facebook, aniž bych věděl, zda je v ČR nebo zda je ten profil vůbec její. Naštěstí to pravý profil byl,“ vylíčil Záhorovský, jak došlo k jeho seznámení s populární zpěvačkou a herečkou.

Vondráčková na píseň kývla, protože se jí nápad také zalíbil. „Shodou okolností ten film taky má moc ráda, takže ihned souhlasila,“ prozradil finalista historicky první řady SuperStar. Především fanynkám se skladba i klip líbí.

„Nádherná písnička, moc se povedla,“ píše Anna. „Lucinko, krásná písnička, jako vy sama,“ konstatuje Miluše. Podle Marie se zase Vondráčková a Záhorovský krásně doplňují. „Lucinko, to se ti moc povedlo. Moc pěkná písnička. Mimochodem – vy dva taky,“ dodala Vladimíra, která poslala ještě několik srdíček.

Témata: Lucie Vondráčková Julián Záhorovský