Gabriela Koukalová: Její mínění o Ebenovi dostalo na frak!

Gabriela Koukalová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. prosince 2019 9:20 | Aktualizováno: 2. prosince 2019 15:42

Posledních pár měsíců byla Gabriela Koukalová díky StarDance v nepřetržitém kontaktu s Markem Ebenem, na kterého měla svůj názor už před vstupem do soutěže. Jak se její vztah k moderátorovi, který je teď terčem kritiky, za tu dobu proměnil?

Gabriela Koukalová v sobotu vypadla z letošní jubilejní desáté řady StarDance, kde mezi sebou soutěží už jen čtyři páry. Spoustu diváků to rozčílilo, ale Gabriela to jako bývalá biatlonistka nemohla brát jinak než sportovně.

Na sociální síti ukázala, že je za všechno velice vděčná. „Skončilo neskutečných pět měsíců mého života s podtitulem StarDance. Za tu dobu jsem spoustu nového zažila, spoustu nového se naučila, spoustu nových lidí potkala, spoustu důležitých věcí si uvědomila. Bylo mi ctí a potěšením být součástí ‚rodiny‛ StarDance,“ napsala na instagramu.

„A nakonec má srdcová záležitost,“ pokračovala Koukalová a prozradila, na co se v soutěži vlastně nejvíc těšila. „Jsem šťastná, že jsem mohla poznat ‚naživo‛ Marka Ebena, jednoho z mých celoživotních lidských vzorů. Setkání s ním naprosto předčilo mé očekávání a mínění o něm,“ konstatovala.

Biatlonistka tedy rozhodně nepatří mezi ty, kterým se oblíbený moderátor v posledních týdnech znechutil. Navíc ocenila i jeho sympatickou kolegyni. „Upřímně smekám i před Terezkou Kostkovou, se kterou tvoří pár neskutečně noblesních, inteligentních a milých lidí,“ dodala.

Témata: Gabriela Soukalová Marek Eben Tereza Kostková StarDance