Lucie Bílá o svatbě s přítelem Radkem: NIKDY…

Lucie Bílá 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. prosince 2019 21:59

Už několikrát se o svatbě spekulovalo, populární zpěvačka Lucie Bílá se jí ale vytrvale brání. Přesto se lidé stále ptají, zdali s přítelem Radkem neposune vztah na další úroveň. Co Slavice odpovídá?

Před časem se spekulovalo, zdali už se Lucie Bílá neprovdala za svého přítele Radka Filipiho. Oba to sice dementovali, ale fanouškům to nebrání v tom, aby se o tom dál bavili. Zvlášť když Slavici a mistra světa v bench-pressu považují za tak krásný pár.

Populární zpěvačka se tomu zatím zuby nehty brání. „Kdysi jsem šla do všeho po hlavě, ale to se mi v lásce moc nevyplácelo,“ svěřila se dle webu idnes.cz. Proto se do vztahu se současným partnerem moc nehrnula. Teď na něj ale nedá dopustit.

„Náš vztah je krásně normální, obyčejný, není ničím výjimečný. Máme se rádi, navzájem si pomáháme a usnadňujeme život. On totiž není vždy úplně lehký a já mám pocit, jako bych až teď našla ideální podmínky pro žití a práci naplno,“ vysvětlila Bílá.

Na přímou otázku ohledně svatby, jestli se nestane paní Filipi, ale odpověděla vyhýbavě. „Myslím, že se dá svítit jako lampička i bez svatby. Ale nikdy neříkám nikdy,“ dodala.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi