Leoš Mareš: Překvapení s Darou Rolins!

Leoš Mareš 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. prosince 2019 19:55

Populární moderátor Leoš Mareš má v poslední době pěknou honičku. Moderuje v rádiu, plánuje koncerty a do toho přijal roli porotce v SuperStar. Teď ještě chystá překvapení se zpěvačkou Darou Rolins.

Leoš Mareš je v posledních dnech plný překvapení. Nejprve ohlásil sérii dalších koncertů, pak byl společně s několika dalšími lidmi oznámen jako nový porotce talentové soutěže SuperStar. Teď navíc prozradil, že jedno chystá v rádiu i se speciálním hostem.

Najevo to vyšlo poté, co se ho na instagramu zeptal jeden ze zklamaných posluchačů. „Dobrý den, pane Mareš. Včera jsem nemohl poslouchat Poraz Mareše a furt to není ani na YouTube. Včera nebylo další kolo?“ ptal se fanoušek na kvízovou soutěž.

Populární moderátor potvrdil, že opravdu nic nebylo, a prozradil i důvod. „Ne, včera chyběl Libor, takže Poraz nebylo, ale příští týden si to vynahradíme,“ vzkázal na sociální síti všem lidem.

Na nový pracovní týden dokonce nachystal jedno velké překvapení. Do rádia totiž někdo dorazí. „Poraz Mareše bude každý den a ještě se speciálními hosty. V pondělí třeba Dara Rolins,“ prozradil Mareš.

Témata: Leoš Mareš Dara Rolins