Pavel Zedníček se necítí dobře? Po 70 přišel zlom!

Pavel Zedníček 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. prosince 2019 19:13

Pavel Zedníček oslavil před měsícem sedmdesátiny. Nastal poté v jeho životě nějaký zlom? Oblíbený herec, komik a moderátor prozradil, jak se momentálně cítí.

Je to už měsíc, co Pavel Zedníček oslavil s přáteli 70. narozeniny. Všichni mu bezpochyby popřáli hodně zdraví, vzhledem k jeho věku už má však jistě nárok si občas na nějaké potíže postěžovat.

„Po fyzické stránce to není úplně procházka růžovou zahradou, tak alespoň něco shodím,“ přiznal podle webu ahaonline.cz s tím, že jeho pracovní vytížení je opravdu velké. „Navíc jsem během divadelních zkoušek točil televizní kriminální seriál Einstein, kde hraju šéfa kriminálky, takže nebyl na nějaký oddech čas,“ dodal.

Když měl v jednom rozhovoru říct, co že si tedy k narozeninám přeje, vyjádřil se jasně. „Kurňa, ať jsme zdraví a jsme na sebe slušní. To je všechno. Co víc potřebujeme? A ať svítí sluníčko a můžeme si dělat, co chceme,“ řekl pro denik.cz.

Na oslavě za to ale Zedníček s kamarády vzal, o čemž svědčila slova Bolka Polívky, který se také necítil zrovna nejlépe. „Už to není ani kocovina, ale takový pocit. Přepadají vás myšlenky na nejhorší,“ svěřil se serveru expres.cz.

Témata: Pavel Zedníček