Monika Absolonová: Recept na žlučovité vzkazy fanoušků!

Monika Absolonová 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. prosince 2019 18:32

Monika Absolonová je na sociálních sítích poměrně aktivní, jako každé slavné osobě se jí tak logicky stává, že fanoušci píšou žlučovité vzkazy. Populární zpěvačka prozradila, jak to řeší.

Jen málo slavných osobností z její generace chybí na sociálních sítích, a tak i Monika Absolonová musela podlehnout trendům. „Musím přiznat, že zpočátku jsem byla k sociálním sítím dost nedůvěřivá. Postupem času jsem ale objevila Facebook a později i Instagram,“ svěřila se webu idnes.cz.

Nakonec se s internetem zkamarádila. „Zjistila jsem totiž, že takhle můžu lidem říkat věci opravdu tak, jak jsou, a oni si pro ty informace dojdou raději přímo ke zdroji. Víme dobře, jak je to v dnešní době mediálních dezinformací,“ konstatuje zpěvačka.

S fanoušky na svých profilech naštěstí moc problémů nemá. „Mám navíc to štěstí, že moji followeři jsou vesměs pozitivní lidé. Negativních až zlých reakcí jsem za celou tu dobu zaregistrovala opravdu jen několik, a ty jsem vymazala. Ať si svou žluč chodí hateři vylévat někam jinam, já na ně nejsem zvědavá,“ vzkazuje.

Stát se profesionální influencerkou nemá v úmyslu. „Občas něčemu reklamu udělám, ale musí to být něco, s čím naprosto souzním a sama od sebe používám. Rozhodně si nechci ze sociálních sítí udělat zdroj obživy,“ dodala Absolonová.

Témata: Monika Absolonová