Vágner se obětoval a jde ve StarDance dál: VELKÉ OBAVY O ZDRAVÍ!

Jakub Vágner bude tančit s Michaelou Novákovou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. prosince 2019 15:59

Jakub Vágner zůstává i po včerejším večeru ve hře o titul krále tanečního parketu. Ve StarDance postoupil dál navzdory velkým zdravotním problémům. Fanoušci o něj ale nadále mají obavy.

Jak vás stars24.cz informoval, Jakub Vágner řešil v tomto týdnu velké zdravotní potíže, jeho další účast ve StarDance byla v ohrožení. Nakonec se na parketu objevil a přežil. Ze soutěže se poroučela biatlonistka Gabriela Koukalová. Bylo ovšem vidět, že populární televizní rybář není ve své kůži.

Kdo bedlivě sledoval sobotní přímý přenos, ten viděl, že se mu v očích dokonce leskly slzy. Všimli si toho i mnozí diváci. „Myslíte, že to Jakub v dalších týdnech po zdravotní stránce zvládne? Dnes se trápil, bylo to vidět,“ konstatovala na sociální síti jedna z fanynek.

Vágner se ale nechtěl vymlouvat. „Tancovalo se nám dobře, Míša mi byla velkou oporou celý týden, trénovali jsme, i když mi nebylo moc dobře, podporovala mě i v nemocnici. Řekli jsme si, že to nějak prostě dopadne,“ svěřil se serveru expres.cz.

„Snažili jsme se do toho dát maximum jako vždycky, i když tentokrát toho maxima bylo výrazně méně, protože mezi těmi koňskými dávkami, které jsem dostával, jsme ne všechno stíhali,“ dodal rybář.

Témata: Jakub Vágner StarDance