Tomáš Plekanec se těší na dceru: Prozradil, co je jeho sen!

Tomáš Plekanec 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. prosince 2019 14:08

Tomáš Plekanec se těší na dceru s tenistkou Lucií Šafářovou, zatím si ale plní pracovní povinnosti na ledě. V souvislosti s tím prozradil, co je jeho sen. Co s tím má společného Jaromír Jágr?

Tomáš Plekanec se sice snaží podávat v dresu brněnské Komety maximální výkony, myšlenkami je určitě s těhotnou partnerkou Lucií Šafářovou, která má už v nejbližších dnech přivést na svět dceru.

Dnes se ale ještě objeví na domácím ledě. Už před nedělním zápasem musel odpovědět na zajímavou otázku. Prozradil vlastně, co je jeho sen, minimálně co se hokeje týká. „Ptali se mě na moji ‚vysněnou‛ lajnu… těžký vybrat, ale být trenér, asi bych si tohle uměl představit,“ komentoval svůj výběr na sociální síti.

Plekanec ve své ideální pětce neopomněl kamaráda a legendárního útočníka Jaromíra Jágra, který i v 47 letech nadále hraje. Ještě v uplynulé sezóně spolu dokonce seděli v jedné kabině. Právě dnes se ale mají objevit mezi mantinely jako soupeři.

Jejich vzájemný souboj je ale ohrožen kvůli zdravotním potížím olympijského vítěze z Nagana. Jágr totiž poslední utkání v pátek nedohrál a není jasné, zdali se do dnešního zápasu zvládne dát dohromady.

Témata: Tomáš Plekanec Jaromír Jágr