Marek Eben se po kritice opět chopil slova: Trapné narážky!

Marek Eben moderuje StarDance 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. prosince 2019 12:55

Marek Eben byl poslední dobou terčem kritiky kvůli tomu, jak moderuje televizní taneční show StarDance. Pod drobnohledem diváků byl logicky i tento víkend a opět se mezi nimi našli kritici.

Marek Eben se včera opět zhostil své role a provedl diváky i soutěžící dalším soutěžním večerem StarDance. Vůbec na sobě nedal znát, že byl v posledních dnech terčem poměrně ostré kritiky kvůli tomu, že údajně pronáší na parketu sexistické výroky. Výkon oblíbeného moderátora se většině lidí evidentně líbil.

„Terezko a Marku, dnes jste byli snad nejsympatičtější ze všech uplynulých večerů,“ vzkázala na profilu soutěže na facebooku fanynka Jolana. „Pane Eben, jste skvělý, těším se vždy na vaše perfektní průvodní slovo,“ ocenila Vlasta úvodní přirovnání tanečníků k Trabantu.

„Miluju Váš humor, Marku a Terezka je pohotová… Krásná moderátorská dvojice, která se perfektně doplňuje,“ přisadila si Adéla, která si ale přece jen něco našla. „Myslím, že by to chtělo jednu velkou změnu… Aby na parket přišla první Terezka a pak pan Eben,“ vysvětlila vzápětí.

Jeden člověk, kterému se Ebenova slova nezdála, se ale našel i tentokrát. O sexismus ale nešlo. „Nechte ve StarDance těch politických narážek, je to trapné a nepatří to tam. Navíc třeba jsou lidé, kteří mají jiný názor. Tak jim neotravujte sobotu,“ konstatovala divačka Karin.

Témata: Marek Eben StarDance