Dominika Gottová řeší rozvod: Timo před ní v posteli udělal šokující věc!

Dominika Gottová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. prosince 2019 10:50

Dominice Gottové po letech potíží došla trpělivost s finským manželem Timem, který přímo před jejími zraky udělal v posteli u nich doma opravdu šokující věc. Nejstarší dceři Karla Gotta už se teď opravdu nemůže nikdo divit.

Jak už vás stars24.cz informoval, Dominika Gottová se po téměř 20 letech manželství s finským hudebníkem Timem Tolkkim rozhodla podat žádost o rozvod. Zároveň není vyloučeno, že se natrvalo vrátí do Česka. Důvodů, které jí k zásadnímu rozhodnutí vedly, neustále přibývá.

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) si mimo jiné postěžovala, že k intimnostem nedošlo už řadu let. Timo si to ale podle nejnovějších informací vynahradil jinde. „Je mi strašně. Ta ženská je z Mexika, je jí 24 let a měli se poznat v září, kdy byl Timo na údajném turné po Jižní Americe,“ přiznala webu blesk.cz.

Metalový kytarista si po návratu do Finska navíc svou novou známost pozval pod jednu střechu, kterou sdílí s Dominikou. Co bylo ještě horší, přímo před zraky Dominiky si s ní užíval v posteli.

„Ona teď za ním byla tři týdny ve Finsku, a jeden večer ji dokonce přivedl k nám domů. Šla jsem spát, byla jsem úplně rozhozená. A když jsem šla v noci na záchod, tak jsem je přistihla při sexu. Bylo to strašné,“ svěřila se Gottová, které už s manželem došla trpělivost.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki