Karel Gott (†80): DEN, který vyhlížel, je tady!

Karel Gott 10

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. prosince 2019 8:30 | Aktualizováno: 3. prosince 2019 22:04

Den, který Karel Gott bezpochyby vyhlížel, je tady. Mistr se ho bohužel nedožil, protože počátkem října podlehl leukémii. Přitom se tak moc těšil, že si to dnes užije i s dcerami Charlotte a Nelly.

Blíží se Vánoce, což v televizích znamená jediné – čas pohádek. Televizní premiéry se tak dnes dočká pohádka Když draka bolí hlava, ve které si před smrtí zahrál Karel Gott (†80). Před pár dny dokonce za svou roli obdržel in memoriam v zahraničí festivalovou cenu.

„Já osobně jsem z reakcí diváků přeci jen lehce nervózní a v očekávání, abych je svým hereckým výkonem nezklamal. Pevně věřím, že se pohádka bude líbit. Nejen dětem, ale i dospělým,“ komentoval Gott svůj výkon už loni pro blesk.cz.

Mistr se v pohádce objevil před kamerou i s oběma mladšími dcerami. „S Charlottkou jsem si už měl možnost zahrát ve filmu Decibely lásky. S Nellinkou jsme se ale na place potkali poprvé. Obě holčičky jsou velmi talentované a z mého pohledu věrohodné,“ svěřil se zpěvák.

Film už vysílali v televizích v Německu a na Slovensku. Příští rok s ním chtějí producenti expandovat do dalších zemí, mj. do Maďarska, Polska, Rakouska, ale i USA nebo Ruska.

Témata: Karel Gott Charlotte Gottová