StarDance 2019: Každý tančil dvakrát! Končí Gabriela Koukalová!

StarDance 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. listopadu 2019 22:22

Pět párů mělo poprvé v letošní řadě StarDance možnost zatančit dva tance. Smůlu to přineslo biatlonistce Gabriele Koukalové, která se se soutěží loučí a nestane se královnou televizního tanečního parketu za rok 2019.

StarDance dnes pokračovala už za účasti zbývajících pěti párů. Moderátorská dvojice Marek Eben a Tereza Kostková je všechny uvítala a představila i porotu, která se tentokrát lehce proměnila. Výkony opět hodnotili Jan Tománek, Richard Genzer, Tatiana Drexler a Zdeněk Chlopčík. Herec, scénárista a spisovatel Zdeněk Svěrák už tentokrát chyběl.

Osm očí porotců tak bedlivě sledovalo první tanec večera, kterým byla rumba Gabriely Koukalové a Martina Prágra. „Mám z vás pocit, že vás to baví čím dál tím víc,“ hodnotil Richard Genzer. Zdeněk Chlopčík závěrečnou „nízkou“ sedmičkou srazil hodnocení na 33 bodů.

Jako druzí nastoupili s valčíkem Matouš Ruml a Natálie Otáhalová. „Těžká hudba. To nebyl váš nejlepší výkon,“ komentovala výkon herce Tatiana Drexler. Pár si vysloužil pouhých 28 bodů.

Následovali Jakub Vágner a Michaela Nováková. Oblíbený televizní rybář se v týdnu potýkal se zdravotními potížemi, s rumbou se přesto popasoval obstojně. „Na začátku mě běhal mráz po zádech, pak už ne,“ kritizoval Zdeněk Chlopčík. Od poroty si vysloužili rovněž 28 bodů.

Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička zatančili druhý valčík večera. „Veroniko, vy mě bavíte. Daří se vám propojovat svět tance a divadla,“ konstatoval Jan Tománek. Hodnocení poroty znělo podle Ebena nadějně a promítlo se to i ve známkování – 38 bodů.

Úvodní kolečko uzavřeli Karel „Kovy“ Kovář a Veronika Lišková s rumbou. „Mně se ta rumba líbila. Bylo vidět, že víte, co chcete tančit,“ zmínil se Chlopčík. Nakonec padlo potřetí z pěti pokusů 28 bodů.

Jako první se na parket se svým scénickým tancem vrátili biatlonistka Koukalová a její taneční parťák. Porotu moc neoslnili a k 33 bodům přidali jen dalších 28. Podruhé se předvedl i herec Ruml, který se svou tanečnicí připravil nápaditou choreografii. Porota ji ocenila 38 body.

Znovu musel zatančit i pár indisponovaného rybáře Vágnera. S Michaelou Novákovou dostali za scénický tanec 33 bodů. S druhým tancem večera se popasovali také herečka Kubařová a její taneční partner. Získali ještě o bod více než poprvé, tedy 39 bodů. Večer uzavřel youtuber Kovy. Závěrečná známka večera činila 29 bodů.

Poté už přišlo na řadu vyřazování. Marek Eben a Tereza Kostková oznámili, že hlasy poroty i diváků vyřadily z letošní StarDance pár Gabriela Koukalová a Martin Prágr. O titul krále či královny tanečního parketu tak soutěží už jen 4 páry.

Témata: StarDance Gabriela Soukalová