Jaromír Jágr: Před nažhaveným Plekancem utekl z boje!

Jaromír Jágr 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. listopadu 2019 18:14

Ještě pár měsíců zpátky spolu hráli v jednom týmu, teď se měli Jaromír Jágr a Tomáš Plekanec už podruhé postavit proti sobě. Kvůli prvnímu jmenovanému je však jejich vzájemný souboj v ohrožení.

Už v únoru oslaví Jaromír Jágr 48. narozeniny, přesto ho stále baví honit se za pukem mezi mantinely. I on ale dobře ví, že věk zkrátka nejde zastavit. „Mé tělo začíná zlobit,“ postěžoval si fanouškům před dvěma týdny, když se ozvalo první zranění. Brzy byl ale zpátky na ledě. Včera se ale celá situace opakovala.

V polovině pátečního utkání se hokejové legendě rozjely nohy po kontaktu s jedním z hráčů Sparty. Následoval pád na led, bolestivá grimasa a odjezd na střídačku. Na začátku poslední třetiny to sice olympijský vítěz ještě zkusil, ale po pár vteřinách z vřavy na ledě opět utekl.

„Věříme, že to nebude nic vážného. Více napoví další vyšetření. Na jejich základě se uvidí, jestli v neděli v Brně nastoupí, nebo ne,“ prozradil dle serveru sport.tn.nova.cz tiskový mluvčí kladenských Rytířů Lukáš Jůdl.

To znamená jediné. V ohrožení je vzájemný souboj s brněnským Tomášem Plekancem, který se na střet s kamarádem bezpochyby těšil a byl na něj celý nažhavený. Tak uvidíme, jestli hvězdný hokejista zítra obuje brusle a vyjede na led.

Témata: Jaromír Jágr Tomáš Plekanec