Agáta Prachařová narovinu o chlapech: Kubu nahradil tajemný Pepa!

Agáta Prachařová 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. listopadu 2019 17:37 | Aktualizováno: 30. listopadu 2019 21:29

Agáta Prachařová dlouho tvrdila, že po rozchodu s manželem nikoho nehledá. Zůstala u toho i poté, co byla přistižena s neznámým mužem na schůzce. Teď to ale vypadá, že už je opravdu ruka v rukávě.

Agáta Prachařová se sice ještě nerozvedla, ale vzhledem k tomu, že její manžel Jakub Prachař už má nový vztah, jí nic nebrání v tom, aby si také někoho našla. Jednoho chlapa už si dokonce nastěhovala domů, což by dávalo tušit, že je to opravdu vážné.

„Jsem ráda, že tam nejsem sama. Neznám moc ženských, které by ve velkém domě chtěly být samotné s dítětem, bez muže,“ řekla narovinu serveru super.cz a prozradila i jméno Kubova náhradníka. „Já mám Pepu.“

Aby však nedošlo k nějaké mýlce, rozhodla se dvojnásobná maminka uvést věci na pravou míru. „Pepa je můj chůvák. Je celkově moje pravá ruka. Řeší mi i administrativní věci, komunikuje s klienty. A jsem ráda, že se mají s Miou moc rádi,“ prozradila.

Zlou krev mezi manželi to dělat nebude. Zatímco Agáta je srozuměna s novým vztahem manžela, Jakub byl informován o chůvákovi. „Kuba o tom ví, s Pepou se znají. Je to opravdu jen kámoš, který mi pomáhá s Miou,“ dodala Prachařová.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař