Veronika Kopřivová je těhotná? FOTKA, která hovoří za vše!

Veronika Kopřivová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. listopadu 2019 15:40

Jediná fotka rozpoutala šílenství kolem Veroniky Kopřivové, fanoušci se ptali, zdali je expřítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra těhotná. Pravda vyšla najevo po pár dnech. Modelka ukázala fotku, která hovoří za vše.

Veronika Kopřivová je se svým současným partnerem Miroslavem Dubovickým nadále na Floridě, výlet pečlivě dokumentuje a fotky sdílí na sociálních sítích. Před pár dny ale spoustu jejích obdivovatelů jedna z fotografií dost překvapila.

Na instagramu totiž sympatická modelka vyvěsila snímek, na kterém bylo její bříško podezřele zakulacené. Logicky se tak začalo ihned spekulovat o těhotenství, ačkoliv ona sama ihned poskytla vysvětlení. V pátek se ale vytasila s něčím, co rozmetalo veškeré spekulace na prach.

Zveřejnila totiž fotografii, na které ukázala vysportované tělo a ploché bříško. Komentářem v podobě čísla „100“ to ohodnotila modelka Kristýna Schicková, která je na rozdíl od Kopřivové skutečně těhotná.

Pravdou ovšem zůstává, že po boku Dubovického je možné těhotenství přece jen o něco pravděpodobnější než s Jaromírem Jágrem, který má na prvním místě stále hokej. Možná i ke vztahu s ním se Kopřivová vrátila těmito slovy. „Vděčná za vše dobré & špatné, minulost & přítomnost. Děkuji, každý den,“ napsala.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický