Gottová zažila s manželem PEKLO: Neuvěříte, co jí hudebník udělal!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. listopadu 2019 13:50 | Aktualizováno: 1. prosince 2019 9:34

Do ideálu mělo tohle manželství v posledních letech evidentně daleko. Být Gottová a vzít si za muže hudebníka zkrátka není vždy zárukou úspěchu. Mistrova nejstarší dcera Dominika už to dobře ví.

Má příjmení Gottová a žila s hudebníkem. Výjimečně není řeč o vdově Ivaně Gottové, ale o nejstarší dceři jejího manžela Karla Gotta (†80). Jak už vás stars24.cz informoval, Dominika Gottová žádá o rozvod s finským hudebníkem Timem Tolkkim, jehož sláva už dávno pominula.

I proto měli manželé dlouhodobě finanční potíže, který jim mnohdy pomáhal řešit sám Mistr. Teď se ale ukázalo, že dluhy se snažil manžel Dominiky řešit také po svém. „Neumíte si představit, co mi udělal! Vzal mi cennosti, které jsem měla, šperky a několik hodinek, a šel je kvůli dluhům, které nasekal, prodat,“ prozradila serveru blesk.cz.

Timovi bylo jedno, že šlo mnohdy o rodinné cennosti nedozírné citové hodnoty. Ukazuje se tedy, že důvodů k žádosti o rozvod je víc, než se zdálo. Za jeden z důvodů dosud všichni požadovaly Timovy nároky týkající se dědictví po zesnulém Karlu Gottovi. Pro sebe a manželku totiž žádal miliony eur, nebo vilu na Bertramce.

Dominika přiznala, že kvůli jednání manžela přišla prakticky o všechno. „Jediné, co se mi z těch cenností podařilo zachránit, byly jedny hodinky. Od táty. Mám je totiž dobře schované,“ dodala. Teď už se asi nikdo nediví tomu, že se chce rozvést.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki