Erbová zůstala po rozchodu s Gulašim na ocet: Tohle nerozdýchá!

Vlaďka Erbová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. listopadu 2019 9:33 | Aktualizováno: 30. listopadu 2019 12:37

Vlaďka Erbová zůstává po rozchodu s hokejistou Michalem Gulašim sama a útěchou jsou jí jen její dvě děti. To jejímu expartnerovi se podle všeho daří náramně. Sportovec v osobním životě zase boduje.

Vlaďka Erbová se v posledních dnech dozvěděla dobré i špatné zprávy týkající se bývalých partnerů. Zatímco informace o zamítnutí žádosti o propuštění odsouzeného Tomáše Řepky, který sedí také kvůli porušování jejích práv, jí možná potěšila, nejnovější dění kolem jejího posledního expřítele už jí takovou radost neudělá.

Byl jím hokejista brněnské Komety Michal Gulaši, se kterým žila ještě v první polovině tohoto roku. Od jejich rozchodu už ale uplynulo téměř půl roku. Roli v něm podle všeho hrálo i záletnictví sportovce.

Po několika měsících o něm modelka možná dostala důkaz. Gulaši totiž rychle vstoupil do dalšího vztahu. „S novou přítelkyní už je delší dobu. Mají se rádi. Neřeší zbytečné hádky, Michal si připadá jako v bavlnce,“ tvrdí zdroj extra.cz z okolí hokejisty.

Erbovou navíc nepotěší ani další slova Gulašiho kamaráda. „Nebudu jmenovat, ale jeden z jeho předchozích vztahů byl tak na palici, že je šťastný, že konečně nemusí pořád dokola rozebírat nesmysly, řešit neřešitelné, hasit konflikty. Má nyní normální, zdravý vztah,“ dodal zasvěcenec.

Témata: Vlaďka Erbová Michal Gulaši