Patricie Solaříková neskrývá překvapení: S tímhle nepočítala!

Patricie Solaříková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. listopadu 2019 16:58 | Aktualizováno: 30. listopadu 2019 9:49

Patricie Solaříková dostala nabídku, která se sice většinou neodmítá, jí ale bez přehánění šokovala. Jedna z tuzemských televizí jí nabídla roli v porotě talentové soutěže. Jak se herečka rozhodla?

Jak už vás stars24.cz informoval, chystaná řada hudební talentové soutěže SuperStar má oficiálně novou porotu, jejíž součástí jsou kromě osvědčeného Paľa Habery např. Leoš Mareš, ale i herečka Patricie Pagáčová (za svobodna Solaříková). Někdejší hvězda Ulice na sociální síti neskrývala překvapení.

„Ty kráso, tak tohle vůbec nechápu, jak se stalo,“ uvedla svůj upřímný text na instagramu. „Přátelé, já budu jedním z porotců SuperStar. Asi se ptáte, jak je to možný, když nejsem zpěvačka a co tam budu dělat. No jako taky jsem se ptala, když mi volali,“ přiznala.

Jaká tedy bude její role v porotě? Produkce to – zdá se – dobře promyslela. „Vysvětlili mi, že by tam letos chtěli mít jednoho porotce, který by reprezentoval ‚hlas lidu‛, někoho, kdo na to bude koukat spíš laickým okem... což mi dává smysl a nabídku jsem přijala,“ popsala populární herečka.

Navíc bezpochyby dobře ví, že pozice v porotě je dobře finančně ohodnocená. „Koneckonců, byla bych blázen, kdybych ji nepřijala. Tak snad budu reprezentovat dobře. Musím říct, že se mega těším, ale zároveň jsem mega nervózní... a nebojte, zbytek poroty jsou odborníci,“ vzkázala ještě Solaříková.

Témata: Patricie Solaříková Superstar